Alege parfumul potrivit pentru ocazia potrivită

Toată lumea iubește parfumurile și sunt considerate, de asemenea, una dintre cele mai prețuite posesiuni ale vanității cuiva. Oamenii tind să-și amintească parfumurile nu numai pentru că aduc plăcere, ci și pentru că ne readuce la o mulțime de amintiri. Oamenii tind să eticheteze parfumurile cu amintiri bune sau rele, astfel încât să fie mereu în căutarea mirosului și a parfumului special care le amintește de ceva din trecut. Cu toate acestea, cumpărarea unui parfum nu este întotdeauna cea mai ușoară sarcină. Nu doar variantele sunt uriașe, ci și mărcile și costurile variază foarte mult.

Prin urmare, există anumite puncte de care poți să ții cont atunci când iei un parfum pentru fiecare ocazie.

Marca

Parfumurile sunt articole de lux și, prin urmare, trebuie selectate cu atenție pentru a obține unul eficient sau de lungă durată. O marcă bună oferă o gamă mai largă de produse din care să aleagă și variază în funcție de ocazii, gen, sezon etc. Mărcile de gamă medie sau înaltă sunt parfumuri arabesti barbati  specifice cu privire la ingredientele pe care le folosesc, cum ar fi parfumul și tipurile de ulei care asigură o utilizare zilnică sigură. și să nu provoace niciun fel de prejudiciu utilizatorului. Mărcile de încredere vor include sentimentul de încredere cu produsul lor și poți fi sigur de calitate.

Cost

Se așteaptă ca parfumurile să reziste mult, dar cele mai ieftine s-ar putea să nu fie cu mult mai bune. Amintiți-vă întotdeauna că este înțelept să mențineți bugetul pentru parfum puțin mare în comparație cu alte produse de îngrijire personală. Dacă doriți să găsiți niște parfumuri exotice, atunci prețul va crește automat, deoarece ingredientele crude și alese manual sunt folosite în principal pentru eficacitatea maximă și parfumul de lungă durată. Rețineți întotdeauna că, cu cât ingredientele sunt rare, cu atât costul de fabricație și de produs al parfumurilor este mai mare.

Parfumurile variază

Unul dintre punctele esențiale pe care oamenii tind să le uite atunci când cumpără parfum este că, fiecare parfum are performanțe diferite pentru oameni diferiți. Uneori avem tendința de a cumpăra parfumuri pe care altcineva le-a folosit și avem un feedback bun despre asta. Dar de cele mai multe ori parfumurile tind să-și schimbe mirosul final în funcție de mirosul corporal al persoanei, bacteriile de pe piele etc. Din acest motiv, încercați doar un parfum, faceți-vă o idee despre parfumul final care va persista pe piele și apoi cumpărați-l.

Apa de parfum sau toaleta

Parfumurile sunt de două feluri, și anume EDP și EDT. Apa de toaletă este un lichid răcoritor și are notele de vârf în concentrație maximă, astfel încât doar 20 la sută să rămână pe piele la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, Eau De Parfum are o perioadă mai mare de durată și notele parfumului sunt mai stabile. 60 la sută din parfumul parfumului încă persistă la sfârșitul zilei.

Când cumpărați un parfum, ar trebui să vă gândiți când îl veți folosi cel mai mult. Pentru a obține efectul maxim, alegeți note mai ușoare pentru vară și altele mai ușoare pentru iarnă. De asemenea, alegeți locul potrivit pentru a aplica parfumul, cum ar fi punctele de puls și încheieturile.